Uvodna reč

Home - Uvodna reč

Dobrodošli!

Tu ste kako biste postali deo naše zelene priče.

Pripreme za turistički forum pod imenom Green Travel – Turizam i Hotelijerstvo Sutra se kod nas ubrzavaju iz časa u čas.

Kada?

Vrlo uskoro! 1. i 2. novembar 2023. su određeni datum za ovaj spektakularni događaj.

Gde?

U Beogradu (Srbija) u hotelu „M.“  

Organizator događaja je TIM-Serbia. Rođeni smo 2017. i već sada se možemo pohvaliti međunarodnim timom čija stručnost, znanje i iskustvo na polju turizma, menadžmenta u hotlijerstvu i sličnim poljima kontinuirano doprinosi razvoju u regionu.

Ugledamo se na Austriju. Ako se pitate zašto smo baš ovu zemlju izabrali, razlozi su sledeći: Austrija je po veličini i broju stanovnika vrlo slična Srbiji i okolnim zemljama. Pri tome, nema izlaz na more, kao ni neke zemlje u regionu, ali ima veliki broj banja, planina, etno sela, jezera, reka, baš kao što ih imaju i sve okolne zemlje. Ključna razlika jeste u tome što Austrija svoje turističke potencijale iskorišćava maksimalno. I trudi se iz godine u godinu da prirodni, kulturni, istorijski potencijal koji ima bude najprivlačniji deo turističke ponude za svakog posetioca.

Upravo zahvaljujući austrijskom znanju i iskustvu, Srbija i okolne zemlje u regionu mogu imati dosta benefita. U budućnosti će u turizmu opstati samo oni koji veruju u održivi razvoj i razvijaju ove ciljeve. Mi iz TIM-Serbia iskreno i duboko verujemo u to.

Upravo će predstojeći Forum biti usmeren na Green Travel sa akcentom na održivi turizam, ekologiju, primenu IT-ija, (agro i eko)turizam, obnovljive izvore energije.

Naš cilj je da svim učesnicima Forum pruži inspiraciju, ne samo na polju edukacije i novih saznanja, već i u vidu zabave i druženja.

Verujemo da već sa nestrpljenjem želite da saznate kako da postanete deo Green mreže?!

Svojim prisustvom na Forumu dobijate ulaznicu da prisustvujete i učestvujete u svim edukativnim sadržajima, ali i da vaš brend bude viđen.

Bilo da sebe vidite kao sponzora ili učesnika ovog vrhunskog događaja, mi smo se pobrinuli da odaberete paket u skladu sa svojim ciljevima i mogućnostima!

Radujemo se poznanstvu sa vama, kao i vašoj biznis priči!

Očekujemo vas!

TEXT PARAGRAPH

You can see how he solves his problems. You can also see what’s wrong. Young children, especially, have enormous creativity, and whatever’s in them rises to the surface in free play.

RECENT PROJECTS